SATIŞTA

Ovalette Frambuaz Ganaj Çikolata

Yeni Ürün

Ganaj 40 45 Derecede Eritilip Daha Sonra Sogutulur. 28 29 dereceye geldiğinde Ganaj Kalıplara Dökülüp Dekor Ve Süsleme İşlemine Hazır Olur . Ovalette Bitter Ganaj 1,5 Kg
Stok Kodu:

23,50 TL

Ovalette Frambuaz Ganaj Çikolata

GANAJ NEDİR;

Hem pastayı kaplamak ve hem de için ,ara katlarına koymak içindir.
Ganaj hangi amaçla hazırlanıyorsa hem krema hem süt oranı ona göre ayarlanır.Daha katı olması istenirse bekleme süresi uzatılır.
Kazıma ve dekor amaçlı kullanılır.Pasta kenarlarında bant şekli yapılmak istendiğinde çeşitli desenlerle süslenip yapıştırılır.
Ganajlar keklerde, pastalarda,bisküvi,kuki aralarına,üstlerine,çikolata hazırlamada, bonbonlarda vs. kullanılır.

Yorumlar

Yorum Yaz